Avokádové maslo

rastlinné maslo

Persea gratissima

100g


spomaľuje starnutie pleti a udržuje pokožku zdravú

Hmotnosť

100 g

6,76 

12 na sklade

Skladom

Popis produktu

Avokádové telové maslo je odvodené od za studena lisovaného oleja pochádzajúceho z nádherného, slnkom pobozkaného ovocia (Persea gratissima), pôvodom z juhozápadného Mexika. Tento organický, panenský avokádový olej je zmiešaný s naším vlastným exotickým maslovým základom, ich miešaním vznikne mäkké, belavé maslo s jemnou vôňou a vynikajúcimi vlastnosťami pre starostlivosť o pleť.

Avokádové maslo je bohaté na antioxidanty, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú pokožku a spomaliť znaky starnutia. Podporuje regeneráciu buniek, preto je vhodné pre zrelú, starnúcu pleť.

Avokádové maslo je vhodné pre upokojenie zapálenej a podráždenej pokožky. Obsahuje veľké množstvo vitamínu D, čo môže byť prospešné v období, keď je málo slnečného svitu. Ale je vhodné aj v období s dostatočným slnečným svitom, pretože má tiež silné absorpčné vlastnosti UV žiarenia, vďaka čomu je ideálnou surovinou do kozmetických prípravkov s UV ochranou.

Dodáva hydratačné vlastnosti krémom, pleťovým vodám a tuhým mydlám.

Odporúčané použitie: krémy, mlieka, balzamy, základy make-upu, tuhé mydlá a vlasové kondicionéry. Použitie od 3% do 100% (ako maslový balzam).

Upozornenie: avokádové maslo je určené len na vonkajšie použitie.


Doplňujúce informácie

Použitá časť rastliny:Plod
Fyzický vzhľad:Takmer biele mäkké maslo
Krajina pôvodu:Mexico
#CAS:8024-32-6
#EINEC:232-428-0,

Mohlo by sa Vám páčiť...

Hruškovec americký

Plod sa tvarom podobá hruške. Veľkosť plodu sa mení podľa rasy resp. kultivaru - pohybuje sa medzi 200 g a 2 kg (pričom až štvrtinu váhy plodu tvorí semeno). Plod je tmavozelený až purpurovohnedý. Medzi jadrom a šupkou je žltkastá až zelenkastá dužina, ktorá obsahuje až 25-30 % oleja (tuku), veľa vitamínov (betakarotén, tiamín, riboflavín, niacín) a minerálnych látok, má lahodnú orechovú príchuť a v dozretom stave má maslovitú konzistenciu. Dužina sa je priamo surová alebo ochutená a robia sa z nej šaláty alebo nátierky. Olej sa používa v kozmetickom priemysle.

0