Náš tip

Jojobový olej

rastlinný olej lisovaný za studena

Simmondsia chinensis

100ml


vodný pre všetky typy pleti

Objem

,

Tento produkt nie je momentálne na sklade a je preto nedostupný.

Popis produktu

Pravidelné používanie jojobového oleja zvyšuje vitalitu a elasticitu pleti a robí ju nádherne hebkú a vláčnu.

Jojobový olej je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny a poskytuje pleti provitamín A a vitamín E. Vďaka jeho neobyčajne dobré znášanlivosti je vhodný pre všetky typy pleti. Dokonca aj pre veľmi citlivú. Udržuje rovnováhu tekutín v koži, upokojuje a regeneruje.

Je veľmi čistý, číry a nežlkne. V kozmetike je veľmi často používaný, pretože vyhladzuje pokožku, vyrovnáva vlhkosť pleti, nezanecháva pocit mastnoty. Môže sa používať okolo očí, nepoužíva sa vnútorne. Dobre sa mieša s esenciálnymi olejmi.

Jojobový olej je vhodný pre všetky typy pleti.

Jojobový olej je vhodná surovina na výrobu kozmetiky.

Skladujte na chladnom a tmavom mieste.


Doplňujúce informácie

Použitá časť rastliny:Semena
Extrakčný procesLisování za studena
Fyzický vzhľad:Zlatavě žlutá tekutina
Krajina pôvodu:Izrael
#EAN:8594048985747
#CAS:61789-91-1 ; 90045-98-0
#EINEC:289-964-3

Mohlo by sa Vám páčiť...

Jojoba kalifornská

Jojoba kalifornská (Simmondsia chinensis) je jediný druh čeledi jojobovité dvouděložných rostlin z řádu hvozdíkotvaré (Caryophyllales). Jsou to drobnolisté keře rostoucí ve vyprahlých oblastech Sonorské pouště v Kalifornii. Jojobový olej má mnohostranné využití.

0