Petržlen

100% esenciálny olej


Objem

5,50 

Skladom

Popis produktu

Petržlenový esenciálny olej sa získava zo semien dvojročnej vonné byliny Petroselinum crispum. Olej je možné získavať z celej rastliny, semená ho však obsahujú najviac. Vôňa je sladká, hrejivá, korenistá, bylinná, pri použití v zmesiach túto zmes prehrieva a zaobľuje. Esenciálny olej z petržlenu sa používa do mydiel, kozmetiky, pracích práškov, kolínskych vôd a parfumov, najmä pánskych. Ako väčšina esenciálnych olejov vykazuje antimikrobiálne, antifungicídny a antioxidačné vlastnosti, ktoré možno využiť v kozmetických výrobkoch na problematickú alebo zrelú pleť. V emocionálnej rovine podporuje rovnováhu a pokoj mysle.


0