Hroznový olej

rastlinný olej lisovaný za studena

100ml


vhodný na mastnú a normálnu pleť

Objem

,

od 9,52 

Skladom

Popis produktu

Tomuto oleju sa doteraz venovala nedostatočná pozornosť. Napriek tomu je to olej zaujímavých vlastností. Je riedky, vhodný na riedenie hustejších olejov a na prípravu jemných regeneračných a masážnych olejov. Z tohto dôvodu sa tiež odporúča pre mastnejšiu kožu, do ktorej sa dobre vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Hroznový olej je vhodná surovina na výrobu kozmetiky.

Hroznový olej sa dobre vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Používa sa v kozmetických prípravkoch ako ochrana citlivej pokožky pred UV žiarením. Pre odstránenie make-upu stačí malé množstvo hroznového oleja. Ošetrenie pleti týmto olejom hydratuje pokožku a chráni prírodný kolagén v pokožke.

Hroznový olej má regeneračné a hydratačné účinky. Je vhodný pre normálnu i mastnú pleť a tiež pre zrelú pleť so stratou elasticity. Dodáva kožu hladkosť a pružnosť, zabraňuje predčasnému starnutiu a zlepšuje stav ochabnutej kože.

Má ľahké arómu po víne.

Olej sa vyrába lisovaním kôstok za studena.


Doplňujúce informácie

#EAN:8594048985761

Mohlo by sa Vám páčiť...

Vinič hroznorodý

Vinič hroznorodý v užšom zmysle (lat. Vitis vinifera sensu stricto; ďalšie názvy pozri nižšie) je kultúrna rastlina z rodu vinič (Vitis).

V širšom (a dnes častejšom) zmysle druh vinič hroznorodý (Vitis vinifera sensu lato) zahŕňa aj príbuzné divé taxóny - podrobnejšie pozri v článku vinič. Nasledujúci text článku je len o kultúrnej rastline, teda o viniči hroznorodom v užšom zmysle.

0