Ylang Ylang extra

100% esenciálny olej

Cananga odorata


upokojuje a harmonizuje, znižuje krvný tlak, má afrodiziakálne účinky

Objem

, , ,

Indikácie

, , , , ,

Vôňa

, , ,

Tón

,

(3 recenzie zákazníkov)

od 3,76 

Skladom

Popis produktu

Esenciálny olej Ylang Ylang sa získava destiláciou nádherných žltých kvetov vysokého stromu Cananga odorata, rastúceho na Madagaskare, Filipínach a Sumatre. Olej nazývaný Kananga sa získava z ostatných častí rastliny, má teda zhodné vlastnosti s Ylang Ylang. Kvalita tohto oleja veľmi závisí na čase zberu kvetov, najlepší je ranný zber a z toho pochádza náš extra olej. Je antidepresívny a afrodiziakálny, znižuje nervové napätie a krvný tlak. Stará sa o všetky typy pleti, najmä o suchú a mastnú. Ylang Ylang je vhodný pri liečbe akné.

Esenciálny olej Ylang Ylang prechádza niekoľkými fázami parovodnej destilácie. Z prvej dvojhodinovej fázy je získaný esenciálny olej Ylang Ylang extra. Tento olej sa zhromažďuje ako prvý a je najvhodnejší pre použitie v parfumérii a aromaterapii.

Upozornenie: Nepoužívajte Ylang Ylang vo vyšších dávkach, má silnú sladkú vôňu a príliš veľké množstvo by mohlo vyvolať zvracanie a bolesti hlavy.


Doplňujúce informácie

Hlavné komponenty:Germacrene-D, Linalool, Beta-Caryophyllene, Alpha-Farnesene
Použitá časť rastliny:Kvety
Extrakčný procesParovodna destilácia
Fyzický vzhľad:Svetlo žltá až hnedo-oranžová kvapalina
Krajina pôvodu:Indonézia
#CAS:8006-81-3 ; 83863-30-3
#FEMA:3119
#EINEC:281-092-1

Pre fajnšmekrov

Rostlina se vyskytuje též v několika jiných, mnohdy vzácných druzích. Poznejte i další výjimečné vůně těchto drahocenných a neobvyklých esenicálních olejů.

Ylang Ylang ST

Esenciálny olej je získavaný vo 3. fázi destilácie, má stále krásnu vôňu, ale je vhodnejšie na výrobu mydiel, šampónov a ďalších kozmetických produktov či sviečok.

Hodnotenie zákazníkov

5 hviezd
3
4 hviezdy
0
3 hviezdy
0
2 hviezdy
0
1 hviezda
0


Mohlo by sa Vám páčiť...

Ylang Ylang extra

Ylang-ylang je éterický olej z čerstvých kvetov tropického stromu kanangy vonnej z oblasti indonézskych ostrovov, ktorý sa používa v parfumérii.

0