Bertrámovec

100% esenciálny olej

Eriocephalus Punctulatus


(1 recenzia zákazníka)

od 5,14 

Skladom

Popis produktu

Esenciálny olej z bertámovce má veľmi príjemnú vôňu a používa sa vo vysoko kvalitných parfumoch. Ohromujúca jasná modrá farba je spôsobená prítomnosťou výživného chamazulén, chemické zlúčeniny, ktorá dáva oleju jeho protizápalové a omladzujúce vlastnosti.

Esenciálny olej z bertrámovce je mimoriadne vyživujúci pre pokožku a je vhodný na liečbu začervenané, suché a podráždenej pokožky, ako je napríklad ekzém, vyrážky, uštipnutia hmyzom a popáleniny. Tento éterický olej je tiež užitočný pri zvládaní menštruačného cyklu.

Emocionálne a energicky sa na tento esenciálny olej skvelým upokojujúcim prostriedkom počas dňa pre podporu rovnováhy a pokoja, v noci pre uvoľnenie a hlboký a pokojný spánok. Skvele funguje v období situačných depresií a úzkostí.

Tento žiarivo modrý esenciálny olej je destilovaný parou z malých púčikov a krásnych bielych kvetov rastliny Eriocephalus punctulatus, ktorá rastie divoko pozdĺž horských svahov juhoafrického pobrežia. Táto rastlina je vzdialene príbuzná rebríčka alebo harmančeka nemeckému (preto sa v angličtine sa volá Cape Chamomile). Názov Bertrámovec sme zvolili po konzultácii s doc. Vetvičkou. Vôňa oleja je očarujúce, sladká, ovocná, kvetinová a zemitá.


Doplňujúce informácie

INCI:Eriocephalus Punctulatus Flower Oil
Použitá časť rastliny:Kvety, listy a vetvičky
Extrakčný procesParovodna destilácia
Fyzický vzhľad:Tmavo modrá kvapalina
Krajina pôvodu:Južná Afrika
#CAS:68916-49-4 ; 94334-04-4
#EINEC:305-084-5

Hodnotenie zákazníkov

5 hviezd
1
4 hviezdy
0
3 hviezdy
0
2 hviezdy
0
1 hviezda
0


Mohlo by sa Vám páčiť...

0